Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 21st May 2020
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: May 2020
Age: 46
Posts: 1
Rep Power: 0
dekibt is on a distinguished road
Default No video only audio

Hi guys i try to watch a movie but when i play i get only audio without video and the same video i try to play on VLC and the movie is playing just fine i think is a codec issue and this is a movie: Gemini.Man.2019.1080p.BluRay.x265.mp4
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 6th June 2020
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
Rep Power: 0
Teach is on a distinguished road
Question Displays gray, pixelated with flashes of video.

Quote:
Originally Posted by dekibt View Post
Hi guys i try to watch a movie but when i play i get only audio without video and the same video i try to play on VLC and the movie is playing just fine i think is a codec issue and this is a movie: Gemini.Man.2019.1080p.BluRay.x265.mp4
I have the same problem - any luck?

-Win10, BS Player Pro, Latest update/build.
-Displays gray, pixelated with flashes of video.
-Each video tested in multiple other players with no problem - Just in BS Player.
-Audio plays without problem.
-Only happens with some videos - others play fine.

Tried multiple different preference setting to no effect. I can always use other players, but I'm very attached to BS player and I hate to lose it.

Thanks for any help - Teach
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 8th June 2020
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 53
Posts: 5,223
Rep Power: 29
adicoto is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by dekibt View Post
Hi guys i try to watch a movie but when i play i get only audio without video and the same video i try to play on VLC and the movie is playing just fine i think is a codec issue and this is a movie: Gemini.Man.2019.1080p.BluRay.x265.mp4
Uninstall codecs. Uninstall BSPlayer and it's installed codecs. Install BSPlayer latest build and let codecmanager install LAV Filters.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 8th June 2020
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 53
Posts: 5,223
Rep Power: 29
adicoto is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Teach View Post
I have the same problem - any luck?

-Win10, BS Player Pro, Latest update/build.
-Displays gray, pixelated with flashes of video.
-Each video tested in multiple other players with no problem - Just in BS Player.
-Audio plays without problem.
-Only happens with some videos - others play fine.

Tried multiple different preference setting to no effect. I can always use other players, but I'm very attached to BS player and I hate to lose it.

Thanks for any help - Teach
Can you tell the difference between files that play ok and files that won't play ? In terms of codecs. Like x264 play ok/x265 won't play, AAC/AC3.

Did you install BSPlayer with LAV Filters ?
Video card drivers are up to date ?
By any chance, did you install may update for win 10 with an old nVidia card ?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 14th July 2020
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
Rep Power: 0
IcoFla is on a distinguished road
Default Only audio, no video

I have a problem,(only audio) only in files MKV, others work fine. Using the last version of BSplayer
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 16th September 2020
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2020
Age: 33
Posts: 1
Rep Power: 0
kyungglass is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto View Post
Uninstall codecs. Uninstall BSPlayer and it's installed codecs. Install BSPlayer latest build and let codecmanager install LAV Filters.
OK will do - thank you
__________________
.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 30th December 2020
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 1
Rep Power: 0
cartman777 is on a distinguished road
Default

Hello, I've been having the same issue for weeks.

The solution that worked for me was pretty simple (silly really) but I don't know if it will help anyone else.

So, basically, I had audio in all videos but no video at all (the video frame wouldn't pop up at all). All I did (after re-installing the player and the codecs a million times) was:

1) Click "video" on the main blue bar (the only thing that was visible when opening bs player)

2) Hit "full screen" (first column, second row)

And voila! The video magically appeared! I'm not sure what I did to make the video frame disappear in the first place but, in any case, that's what worked for me. I hope this helps.

Take care!
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bs.Player Crash When Mpegsplitter.ax zeev General Talk And Support 19 23rd August 2007 09:32 AM
Can't play 640x480 wmv NTuser General Talk And Support 12 23rd August 2005 01:49 AM


All times are GMT +1. The time now is 06:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20