View Single Post
  #4 (permalink)  
Old 15th August 2012
adicoto adicoto is offline
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 53
Posts: 5,198
Rep Power: 28
adicoto is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by nemmy View Post
Hi. The problem I'm having has me kinda baffled and I'm out of ideas.

The following happens when I try to play x264 files. When there are soft-coded subtitles in the file, and those are bitmaps, they play just fine, turn on and off as I want.
If they are bitmaps, then it's a VobSub subtitle, that's why I was refering to external subtitles. Probably you ment to refer to text subtitles (sub, srt)

Quote:
Originally Posted by nemmy View Post
When they are VobSub subtitles, I get the following error msg: A decoder for the new track could not be found. Track type: VobSub. I click okay, the player goes to a black screen and then nothing.

Now I know it's not the file itself that's screwy, because when I use a thumbnailing program, it creates those just fine.

Under Options > Preferences > Subtitles on the VobSub tab, 'Enable VobSub support' has been checked.

Using BS Player 2.58 build 1058 on a Win7 64bit system
In this case you refer to internal bitmap (VobSub) subtitles


Quote:
Originally Posted by nemmy View Post
As for the info you asked for, would post it if I knew what you meant :)
Open file in Media Info, for example, for file specifications
For filters used, open a file, rightclick -> options -> filters
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20