Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > BSPlayer for Android

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 9th November 2016
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2016
Age: 54
Posts: 3
Rep Power: 0
TexasWren is on a distinguished road
Default M3U playlists are not working right anymore

When I click on a playlist, I want it to play from the first song in that playlist on through to the end. I don't want shuffle. I don't want to start in the middle of the playlist, and I certainly don't want alphabetical order. Lately, though, the last one is all I can get for certain albums playing from my SMB server.

I managed to get one album playing in correct order by changing the M3U file to Unix format and saving, but on another playlist, it flat refuses to play it in playlist order—only alphabetical order. None of the character in the filenames are illegal in unix or DOS, and all these playlists work fine on all my Windows MP3 players. I tried creating a quick list using "ls -1 *mp3 > tmp.m3u" and that failed the same way.

I've tried deleting cache, clearing history, clearing playback position, and resetting all settings to default. It still won't play then in the correct order.

This is very frustrating. It usually does crap like this after every update (one reason I won't install it on my wife's phone!), but usually I can get it back by resetting and clearing everything. Not this time. It looks like M3U playback is really messed up this time.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18th November 2016
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 6
Rep Power: 0
oloendithas is on a distinguished road
Default

It seem not jut the M3U problem but the playback order itself.
I tried to load multiple files to playlist (in Library) or just starting playback from a folder ("enqueue all files" and "playlist mode" are checked), and at the end of file it just jumps to some random file on the list or stops, as if it's played through entire list.

Files in the list are numbered, also titles in tags are numbered, but no track numbers are filled.

The problem takes place with video (mp4) file so as with audio (mp3).

By the way, the playback speed setting is not preserved after switching to next file when playing audio files in background/screen off. Turning screen on/bringing BsPlayer to foreground restores the playback speed.

Last edited by oloendithas; 18th November 2016 at 05:46 PM.
Reply With Quote
Reply

Tags
anymore, m3u, mp3, playlists, working

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rewind & Fast-forward with arrow keys, etc. not working. niel Bug Reports And Codecs 2 19th October 2011 11:41 AM
Problem with playlists and media library bspuser General Talk And Support 0 15th January 2010 09:42 AM
TV tuner capture not working any more adicoto Bug Reports And Codecs 3 23rd February 2005 08:10 AM
Converting WMP playlists (.wpl) - how? ZDragon General Talk And Support 1 19th July 2004 01:56 PM


All times are GMT +1. The time now is 04:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19