Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   [FIXED] subtitle problem: background always transparent in Vista/7 (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/11262-fixed-subtitle-problem-background-always-transparent-vista-7-a.html)

black_ps 6th April 2010 10:48 PM

[FIXED] subtitle problem: background always transparent in Vista/7
 
1 Attachment(s)
There is a problem with subtitle on windows 7 ultimate 32bit , i remove the transparent option from subtitle but you can see the other subtitle in back of my subtitle,see pic.

BSPeter 7th April 2010 12:39 AM

The other subtitle concerns an original "burned-in" (=non-removable) sub?
Is "Transparent background" deselected/unchecked?
under (rightclick >) Options > Preferences > Subtitles [Subtitle properties]
:wink:

black_ps 7th April 2010 02:16 AM

Quote:

Originally Posted by BSPeter (Beitrag 41376)
The other subtitle concerns an original "burned-in" (=non-removable) sub?
Is "Transparent background" deselected/unchecked?
under (rightclick >) Options > Preferences > Subtitles [Subtitle properties]
:wink:


I mean with it deselected this is the problem,the band must be black not black transparent,this is the problem in free version latest to,and latest pro.
I mean my subtitle that i loaded,not the other subtitle.I mean that the subtitle from behind must be hidden by the black color from my subtitle with Transparent background deselected/unchecked.

This is a bug for sure. :bug:


Thanks.

BSPeter 7th April 2010 01:03 PM

With "Transparent background" deselected/unchecked:
tested with XP: background can be solid black (or other colour), so no problem under XP.
tested with Vista: background cannot be made solid black !!
:bug: confirmed
:sad:

black_ps 7th April 2010 01:07 PM

Quote:

Originally Posted by BSPeter (Beitrag 41390)
With "Transparent background" deselected/unchecked:
tested with XP: background can be solid black (or other colour), so no problem under XP.
tested with Vista: background cannot be made solid black !!
:bug: confirmed
:sad:


Ok thanks.

adicoto 7th April 2010 02:55 PM

Can't confirm under 7. Using internal renderer, background it's not transparent. Depends on used renderer ?

black_ps 7th April 2010 02:57 PM

Quote:

Originally Posted by adicoto (Beitrag 41395)
Can't confirm under 7. Using internal renderer, background it's not transparent. Depends on used renderer ?


Yes i think so,i`m using EVR.

Ico-man 22nd April 2010 04:29 PM

New option will be added in next version to define alpha blending value for subtitle background with EVR renderer, which will resolve this.

black_ps 22nd April 2010 04:31 PM

Quote:

Originally Posted by Ico-man (Beitrag 41572)
New option will be added in next version to define alpha blending value for subtitle background with EVR renderer, which will resolve this.


Great

BSPeter 23rd June 2010 11:23 PM

Meanwhile option added!
:wink:


All times are GMT +1. The time now is 09:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20