Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Problem with multiple audio streams in BSplayer (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/1370-problem-multiple-audio-streams-bsplayer.html)

dooblem 31st March 2003 08:42 PM

Problem with multiple audio streams in BSplayer
 
I muxed an xvid video with 2 audio streams in ogg format, with oggmux.
When I open it with BSplayer, the screen still black. However, when I select the second audio stream, the film start normaly, paying the video and the audio stream 2.
Then I try to reselect the audio stream 1, and the video keeps playing, but without any sound.
After reselect the audio stream 2, the sound of the audio stream 2 is playing normaly again.

I tried to invert the audio streams in another muxed file, to check if one of them was the cause of problem, but the problem still there.

I tried to open my file with another player (media player classic), and there is no problem with it, I can choose the audio stream without any problem.

I think the problem is a bug in BSplayer.

Thats it

thanks in advance and sorry for my bad english

Luthor 10th April 2003 12:04 PM

I can second that. I get exactly the same problem, first stream just wont play but the second is fine. Works in other players though, I do prefer BSPlayer though so hopefully I wont have to use others for long.....

Luthor 10th April 2003 01:43 PM

Having said which I was hunting a new player and ended up trying ar1z video player 2002, and it seems installing this has fixed the problem with BSPlayer too. It's the only thing that's changed (and before anyone asks I DID have all the right codecs) and it's worked for me.


All times are GMT +1. The time now is 03:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20