Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 31st March 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
dooblem is an unknown quantity at this point
Default Problem with multiple audio streams in BSplayer

I muxed an xvid video with 2 audio streams in ogg format, with oggmux.
When I open it with BSplayer, the screen still black. However, when I select the second audio stream, the film start normaly, paying the video and the audio stream 2.
Then I try to reselect the audio stream 1, and the video keeps playing, but without any sound.
After reselect the audio stream 2, the sound of the audio stream 2 is playing normaly again.

I tried to invert the audio streams in another muxed file, to check if one of them was the cause of problem, but the problem still there.

I tried to open my file with another player (media player classic), and there is no problem with it, I can choose the audio stream without any problem.

I think the problem is a bug in BSplayer.

Thats it

thanks in advance and sorry for my bad english
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10th April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
Luthor is an unknown quantity at this point
Default

I can second that. I get exactly the same problem, first stream just wont play but the second is fine. Works in other players though, I do prefer BSPlayer though so hopefully I wont have to use others for long.....
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10th April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
Luthor is an unknown quantity at this point
Default

Having said which I was hunting a new player and ended up trying ar1z video player 2002, and it seems installing this has fixed the problem with BSPlayer too. It's the only thing that's changed (and before anyone asks I DID have all the right codecs) and it's worked for me.
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, multiple, streams

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19