Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2nd April 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
burno is an unknown quantity at this point
Default trouble with sound

Hi,
I have a problem with some films. Sometimes the sound cut after few minutes. Images and subtitles still runing but I can not hear anything.
Have you an idea of this problem.
Regard,
Burno
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd April 2003
Quietseb's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: back in France...
Posts: 581
Rep Power: 0
Quietseb is an unknown quantity at this point
Default

Do these films have their audio encoded in AC3 ?

if yes, do you have an evaluation version of powerDVD installed ? if so, the AC3 decoding filters that come with these versions cut themselves off after 6 minutes or so.

If not, I think we'll need a bit more info about the movies that have these troubles
Reply With Quote
Reply

Tags
sound, trouble

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20