Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 7th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
Alexis is an unknown quantity at this point
Default DirectVobSub doesn't load with .avi files

When I load a .avi file, DirectVobsub doesn't load, but, with an .Mpeg, it loads.
When I rename the .avi into .mpeg, directVobSub loads.
With WMP, directVobSub loads with the .avi & the .mpeg.
I tried build .496
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12th July 2011
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Rep Power: 0
jackss is on a distinguished road
Default directvobsub doesn't load a .avi file but loads when file name changed to .mpeg

Alexis, in my wmp, i have just one .avi file that directvobsub doesn't work & load. but it loads with other .avi files. any ideas why?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12th July 2011
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 50
Posts: 5,127
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

That post is 8 years old.
Reply With Quote
Reply

Tags
avi, directvobsub, load

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19