Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 8th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Rep Power: 0
Abe468 is an unknown quantity at this point
Default BS Player does not start

I believe i saw a previous thread in here where people were having similar problems, except I think it was for previous version. I am a first time user of this, so I don't know anything about it, but I installed the latest BSplayer offered on the site and when I double click on the BSPlayer icon nothing happens. I push ctrl+alt+delete and it shows bplay running in the background, but nothing shows up on my screen. Any help? The previous thread i saw was: http://forum.bsplayer.org/viewtopic....23361161501378 I didn't quite understand it and what debug mode is, but maybe you can help me with this? I did actually try installing this b4 but it had the same problem so I uninstalled it. I think that was a month ago. Around the same time I think I tried zoomplayer with the exact same problem. I am running Win98SE, 733 mhz..if you need any other specs, tell me and I'll post em.
__________________
Abe
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 21st June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Rep Power: 0
Abe468 is an unknown quantity at this point
Default

I just wanted to bring this thread back alive, because nobody had replied. Anybody know how to help me with this at all? I noticed there are a few others with similar problems when searching the boards, but none of them had found a real solution. Any help plz!?
__________________
Abe
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 21st June 2003
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,163
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

DEbug mode is a version who generates logs.
See the 494 version.
Have you tryed to press the "H" key to unhide the player ? Maybe, somehow it hides itself ?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 22nd June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Rep Power: 0
Abe468 is an unknown quantity at this point
Default

Pushing H doesn't do anything. I just tried it. When I push alt and tab down, it doesn't show as one of the programs either. It just shows up on task manager as Bplay. Nothing else. I am gonna look into the debug mode.
__________________
Abe
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 23rd June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spain
Posts: 3
Rep Power: 0
simon is an unknown quantity at this point
Default

Do you have installed Norton Antivirus?, turn off "Auto-Protect" and BSplayer will start.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 23rd June 2003
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,163
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

I have Norton Antivirus, autoprotect enabled but BsPlayer Works OK.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 23rd June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spain
Posts: 3
Rep Power: 0
simon is an unknown quantity at this point
Default

I had installed W98 & Norton antivirus, and bsplayer not started while NAV was working, a day i turn off Autoprotect an Bsplayer started. Now, i have installed W2K and i have not any problem in start bsplayer with NAV

PD I am sorry, but my english is very bad :oops:
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 24th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Rep Power: 0
dunno is an unknown quantity at this point
Default Same Problem

Just to keep this thread alive as well. I have this problem as well. I had originally installed this and it worked fine. Then my system hard drive crashed necessitating a reformatting and reinstallation of all my programs. However, BSplayer did not initially work. Then I installed a few more of my original programs and then it worked. Unfortunately, I have had another crash of my system requiring yet another reformate and reinstallation. Now the BSplayer is no longer working again. I don't know which program I installed to set the conditions right to get this program working again. I have Windows 98SE. Installation isn't a problem. I just can't get it to start up. All I see on the Ctrl+Alt+Del window is "Bplay". I have had the opportunity to use this program and really like it above all the others that I have tried. I would really love to use this program again.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 26th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Rep Power: 0
Abe468 is an unknown quantity at this point
Default

Hmm, I am going to try this now. That may very well be the problem. I'll disable auto-protect and try it after I reinstall bsplayer. Thanks for the info Simon!
__________________
Abe
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 26th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Rep Power: 0
Abe468 is an unknown quantity at this point
Default

Hey Simon, I just tried it out and I am still having the same problem. When you say turn off auto-protect, do you mean stop it from starting up or do you mean I need to right click on the icon in the lower right hand corner and click on Disable Auto Protect? I did the second way and I still have the same problem with it.
__________________
Abe
Reply With Quote
  #11 (permalink)  
Old 26th June 2003
bst's Avatar
bst bst is offline
BS.Developer
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 181
Rep Power: 10
bst will become famous soon enoughbst will become famous soon enough
Default

Please download debug build 499 and send me log file.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 27th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
Nemo Nowan is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by bst
Please download debug build 499 and send me log file.
I have the same problem. I downloaded debug 499 and
tried it, but it didnt even manage to generate a log
(it crashes too early, maybe?)

OTH, debug version 493 worked fine in win98, but
the "normal" version 493 didn't.

NN
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 27th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Rep Power: 0
dunno is an unknown quantity at this point
Default Where would the log file be generated

I have the same problem as stated in the above posts. I have downloaded the debug version and I can not seem the locate the log file. Where would the log file be generated? In the same folder? If so, then there isn't a log file generated with this particular problem. Thanks for the help.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 27th June 2003
JTHawK#2's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jan 2003
Location: Germany
Posts: 131
Rep Power: 0
JTHawK#2 is an unknown quantity at this point
Default Re: Where would the log file be generated

Quote:
Originally Posted by dunno
I have the same problem as stated in the above posts. I have downloaded the debug version and I can not seem the locate the log file. Where would the log file be generated? In the same folder? If so, then there isn't a log file generated with this particular problem. Thanks for the help.
file will be created in bsplayer directory where bsplay.exe is located .. named "bsplayer.log"
__________________
german BS.Player translation
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 28th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 5
Rep Power: 0
dunno is an unknown quantity at this point
Default If that is the case...

If the log file is supposed to be in the BSPlayer file, then the stall occurs before any log file can be generated. I see that someone else has noted the same thing. If the player gets hung up prior to starting and prior to the ability to create a log file and still appears on the list of programs running when using Ctrl+Alt+Del, what could be the problem with Windows 98SE that would do this to a program?
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 28th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spain
Posts: 3
Rep Power: 0
simon is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by Abe468
Hey Simon, I just tried it out and I am still having the same problem. When you say turn off auto-protect, do you mean stop it from starting up or do you mean I need to right click on the icon in the lower right hand corner and click on Disable Auto Protect? I did the second way and I still have the same problem with it.
I said to right click on the icon and click on Disable Auto Protect, but i see that it is not your problem :roll:
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old 28th June 2003
bst's Avatar
bst bst is offline
BS.Developer
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 181
Rep Power: 10
bst will become famous soon enoughbst will become famous soon enough
Default

Please download debug build under nightly builds. It should show something in log file now.
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old 28th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Rep Power: 0
Abe468 is an unknown quantity at this point
Default

So all I do is use the latest version of bsplayer and then copy the exe and dll file from the latest nightly debug build to the bsplayer directory to use the debug version? Then I find the log somewhere in the bsplayer directory and post it in an attachment so you can take a look at it?
__________________
Abe
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old 28th June 2003
bst's Avatar
bst bst is offline
BS.Developer
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 181
Rep Power: 10
bst will become famous soon enoughbst will become famous soon enough
Default

Yes.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old 29th June 2003
bst's Avatar
bst bst is offline
BS.Developer
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 181
Rep Power: 10
bst will become famous soon enoughbst will become famous soon enough
Default

Please download latest debug build, previous would create first part of log file in wrong directory.
Reply With Quote
Reply

Tags
player, start

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20