Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10th June 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
xrmb is an unknown quantity at this point
Default no sound mpeg1 with v0.86.493

the latest version seems to have a problem with mpeg1 files, I checked a few tv-episodes, all have no sound... switched back to the 493, and it works...

can someone confirm this?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10th June 2003
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: May 2003
Posts: 38
Rep Power: 0
Halle is an unknown quantity at this point
Default

I have similar problems: some mpg files (from vcds) don't play at all with 496, they give me a 'Unknown file format' msg box..
with 494, everything is fine..

cu
Halle
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 14th June 2003
Tecno2k2's Avatar
Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montr?©al QC Canada
Posts: 53
Rep Power: 0
Tecno2k2 is an unknown quantity at this point
Default

[Off-Topic]xrmb: are you the one how made the part merge mod in emule?[/Off-Topic]
Reply With Quote
Reply

Tags
mpeg1, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 12:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20