Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Error loading .ogm video with .idx + .sub files (subtitles) (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/2005-error-loading-ogm-video-idx-sub-files-subtitles.html)

IGC 28th June 2003 08:56 PM

Error loading .ogm video with .idx + .sub files (subtitles)
 
I have a problem, everytime i try to open an ogm video that has as supporting subtitle files an .idx and .sub files. The bsplayer gives me an error. If i press the continue botton and then the play button, it will start to play it normally, with subtitles and all. But i don't know why it gives me the error. If I delete the .idx file it plays fine, but then i cannot see the subtitles.

The error it gives is the following:

BSPlayer v0.86.499, Unhandled exception at EIP: 004A8E59
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
Access violation at address 004A8E59 in module 'bplay.exe'. Read of address 00000000
EAccessViolation
, 0x004C8BDB, 0x004C8E55, 0x004526B3, 0x00449D1E, 0x77D67AD7, 0x77D6CCD4, 0x77D456B6, 0x77D45A71, 0x00449C2D, 0x00437E07, 0x0044C7E3, 0x00437B6F, 0x00449D1E, 0x77D67AD7, 0x77D6CCD4, 0x77D445BD, 0x77D447D4, 0x77FB4DA6, 0x0044C7E3, 0x00437B6F, 0x00449D1E, 0x77D67AD7, 0x77D6CCD4, 0x77D445BD, 0x77D447D4, 0x77FB4DA6, 0x004354AC, 0x0044C7E3, 0x004352F3, 0x00437AD0, 0x00437B3B, 0x0044C7E3, 0x004352F3, 0x0043425D, 0x004DB7B6, 0x77E814C7
Bytes at EIP: 8B 00 FF 50 0C 68 04 01 00 00 53 6A FF 8B 45 E8 E8 DE

Any help?

Thank you

nicktgr15 7th July 2003 05:55 PM

i have the same problem
 
I use the same things. .ogm video file and .idx .sub subtitles and bsplayer crashes. I press continue and then everything's ok. I use version 499. I don't have a solution,and as i see noone else has one.

kitsaros2000 7th July 2003 07:16 PM

try the matroska container (use virtualdubmod ) . To me is already much better than ogm !

nicktgr15 9th July 2003 05:32 PM

-
 
kitsaros2000 kapws ellhniko mou fainetai to nick sou.?

RedDwarf 10th July 2003 05:33 PM

I have problems with subtititles in general. Not related especifically to ogm.
The problem your comment seems to be corrected if you activate VMR9.

But other times DirectVobSub simply doesn't load, with or without VMR9 (sometimes activate o deactivate this makes DVobSub activate or not)


BSPlayer 0.86.499 and VobSub 2.26

With ViPlay there aren't problems (no VMR9 support either)


All times are GMT +1. The time now is 07:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20