Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28th June 2003
IGC IGC is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
IGC is an unknown quantity at this point
Default Error loading .ogm video with .idx + .sub files (subtitles)

I have a problem, everytime i try to open an ogm video that has as supporting subtitle files an .idx and .sub files. The bsplayer gives me an error. If i press the continue botton and then the play button, it will start to play it normally, with subtitles and all. But i don't know why it gives me the error. If I delete the .idx file it plays fine, but then i cannot see the subtitles.

The error it gives is the following:

BSPlayer v0.86.499, Unhandled exception at EIP: 004A8E59
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
Access violation at address 004A8E59 in module 'bplay.exe'. Read of address 00000000
EAccessViolation
, 0x004C8BDB, 0x004C8E55, 0x004526B3, 0x00449D1E, 0x77D67AD7, 0x77D6CCD4, 0x77D456B6, 0x77D45A71, 0x00449C2D, 0x00437E07, 0x0044C7E3, 0x00437B6F, 0x00449D1E, 0x77D67AD7, 0x77D6CCD4, 0x77D445BD, 0x77D447D4, 0x77FB4DA6, 0x0044C7E3, 0x00437B6F, 0x00449D1E, 0x77D67AD7, 0x77D6CCD4, 0x77D445BD, 0x77D447D4, 0x77FB4DA6, 0x004354AC, 0x0044C7E3, 0x004352F3, 0x00437AD0, 0x00437B3B, 0x0044C7E3, 0x004352F3, 0x0043425D, 0x004DB7B6, 0x77E814C7
Bytes at EIP: 8B 00 FF 50 0C 68 04 01 00 00 53 6A FF 8B 45 E8 E8 DE

Any help?

Thank you
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 7th July 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2003
Location: Hellas
Posts: 2
Rep Power: 0
nicktgr15 is an unknown quantity at this point
Default i have the same problem

I use the same things. .ogm video file and .idx .sub subtitles and bsplayer crashes. I press continue and then everything's ok. I use version 499. I don't have a solution,and as i see noone else has one.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 7th July 2003
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 25
Rep Power: 0
kitsaros2000 is an unknown quantity at this point
Default

try the matroska container (use virtualdubmod ) . To me is already much better than ogm !
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 9th July 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2003
Location: Hellas
Posts: 2
Rep Power: 0
nicktgr15 is an unknown quantity at this point
Default -

kitsaros2000 kapws ellhniko mou fainetai to nick sou.?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 10th July 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
RedDwarf is an unknown quantity at this point
Default

I have problems with subtititles in general. Not related especifically to ogm.
The problem your comment seems to be corrected if you activate VMR9.

But other times DirectVobSub simply doesn't load, with or without VMR9 (sometimes activate o deactivate this makes DVobSub activate or not)


BSPlayer 0.86.499 and VobSub 2.26

With ViPlay there aren't problems (no VMR9 support either)
Reply With Quote
Reply

Tags
idx, loading, ogm, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 12:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20