Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 7th August 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 9
Rep Power: 0
m3nth4l is an unknown quantity at this point
Default I have sound, but no picture

I only have sound without picture. What codec do I need or something else?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10th August 2003
Junior Member
BS.player Regular User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 20
Rep Power: 0
Darkvater is an unknown quantity at this point
Default

Have you tried different Overlay settings?

Settings-->Video
Try turning off Overlay or using Mode1 or Mode2. If the movie is opened and played (only no picture), you usually have the right codec.

If the overlay doesn't help, check your brightness settings of the codec used (if it's on the left side, it is of course totally dark). To see the settings:
right click on (black) picture-->Properties-->.....video decoder
Reply With Quote
Reply

Tags
picture, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 11:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20