Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Goto Time with MPEG2 files (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/2417-goto-time-mpeg2-files.html)

ledou 27th August 2003 02:41 PM

Goto Time with MPEG2 files
 
The command goto time (ctrl+j) seems not to work with mpeg2 file. Each time I try to use it, the movie restarts from the beginning.
has anyone noticed this?
Is there a solution?

Thanks for your help

adicoto 27th August 2003 03:06 PM

It is a problem of your MPEG2 codec. I use elecard mpeg2 beta2 codec and all is ok.

Xeth 2nd September 2003 05:24 PM

I have the same problem as described in the first post. I have tried v2.0 and 2.1 of Eleccard, and have also tried the Ligos Indeo codec (the same used by my video caputre card). Indeo doesnt play it at all.

Any help would be much appreciated. Many thanks.

MikeLeeToris 5th September 2003 03:58 AM

Hello there,

I got same problem than Ledou. Thought it was due to my "old" build (493), but still the same with build 500.

"Goto Time" or sliding on the timeline produce the same result: mpeg2 movie restart at beginning, but the timeline stay where you positioned it. The time counter too. The movie restart but not other time related elements.

Sorry to contradict you Xeth, but I'm using Elecard 2.0 decoder and I got the problem. May be we have to configure the codec? Have you? If yes, where is it possible to set it? I don't see any Elecard in my installed video codecs???

For doing some testing and give a better bug report, I would try to use ATI MPEG2 decoder, the one which came with the ATI player (DVD capable). But the only codec related to ATI that I see is ATIYUV12.dll, I'm almost sure this is no MPEG2 decoder! Is it included in their player?

Is there other open source or free mpeg2 decoder working fine with BSplayer?

Thx for any ping back.[/b]

Xeth 5th September 2003 06:43 AM

Sorry, what I meant was Ligos Indeo doesnt play it at all, and the Elecard codec starts from the beginning when you "Go to Time" or use time slider.

I have no idea about configuring the codecs because I can't see where you would do it.

I also dont know where to get the ATi codec because the only two I could find for free were these two.

Anyone else help us all out?

bst 5th September 2003 09:29 AM

It will be fixed in next build, player try to seek to nearest keyframe but some MPEG2 codecs doesn't support this.

Xeth 10th September 2003 04:16 PM

Thanks for that. :D

Xeth


All times are GMT +1. The time now is 07:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20