Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 27th August 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
ledou is an unknown quantity at this point
Default Goto Time with MPEG2 files

The command goto time (ctrl+j) seems not to work with mpeg2 file. Each time I try to use it, the movie restarts from the beginning.
has anyone noticed this?
Is there a solution?

Thanks for your help
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th August 2003
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,186
Rep Power: 28
adicoto is on a distinguished road
Default

It is a problem of your MPEG2 codec. I use elecard mpeg2 beta2 codec and all is ok.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2nd September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
Xeth is an unknown quantity at this point
Default

I have the same problem as described in the first post. I have tried v2.0 and 2.1 of Eleccard, and have also tried the Ligos Indeo codec (the same used by my video caputre card). Indeo doesnt play it at all.

Any help would be much appreciated. Many thanks.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 5th September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
MikeLeeToris is an unknown quantity at this point
Default

Hello there,

I got same problem than Ledou. Thought it was due to my "old" build (493), but still the same with build 500.

"Goto Time" or sliding on the timeline produce the same result: mpeg2 movie restart at beginning, but the timeline stay where you positioned it. The time counter too. The movie restart but not other time related elements.

Sorry to contradict you Xeth, but I'm using Elecard 2.0 decoder and I got the problem. May be we have to configure the codec? Have you? If yes, where is it possible to set it? I don't see any Elecard in my installed video codecs???

For doing some testing and give a better bug report, I would try to use ATI MPEG2 decoder, the one which came with the ATI player (DVD capable). But the only codec related to ATI that I see is ATIYUV12.dll, I'm almost sure this is no MPEG2 decoder! Is it included in their player?

Is there other open source or free mpeg2 decoder working fine with BSplayer?

Thx for any ping back.[/b]
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 5th September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
Xeth is an unknown quantity at this point
Default

Sorry, what I meant was Ligos Indeo doesnt play it at all, and the Elecard codec starts from the beginning when you "Go to Time" or use time slider.

I have no idea about configuring the codecs because I can't see where you would do it.

I also dont know where to get the ATi codec because the only two I could find for free were these two.

Anyone else help us all out?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 5th September 2003
bst's Avatar
bst bst is offline
BS.Developer
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 181
Rep Power: 10
bst will become famous soon enoughbst will become famous soon enough
Default

It will be fixed in next build, player try to seek to nearest keyframe but some MPEG2 codecs doesn't support this.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 10th September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
Xeth is an unknown quantity at this point
Default

Thanks for that. :D

Xeth
Reply With Quote
Reply

Tags
goto, mpeg2, time

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 11:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20