Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 16th September 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 4
Rep Power: 0
artki is an unknown quantity at this point
Default Install matroska, lose audio

using version .86, build 499.

I downloaded the latest Matroska Playback pack (to let BSPlayer handle MKV files.). Installed it. The files played fine, audio was a touch low.
Poked around various BSPlayer menus found something that dealt with AC3 that had a volume level control set to the middle. I raised it to the max, volume was the way I liked it.
Looked at more menus, checked out the new options. Suddenly, I had no audio. Even worse, the menus that I was looking at were no longer part of BSPlayer! Under PROPERTIES where I had been seeing 5-7 choices now there was only DIVX DECODER FILTER. That AC3 thing had been there before. I still had audio in other media players.
Uninstalled Matroska, Unistalled BSPlayer.
Reinstall BSPlayer. Everthing works. There are now 3 choices under PROPERTIES - DEFAULT DIRECT SOUND DEVICE, MPEG LAYER-3 DECODER and that divx decoder filter.
Installed Matroska. No audio. down to 1 choice under properties. (the divx thing). Unistalled Matroska. Audio returns.

Whew. What's going on here?!
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, install, lose, matroska

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 11:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19