Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Subtitle Issue (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/315-subtitle-issue.html)

Iggy 28th July 2002 06:50 PM

Subtitle Issue
 
To All,

I recently d/led a danish movie along with the idx file and .rar subs but can't get BSPlayer (v85 build 484.28) to display the english subtitles!

My first questions is this: Why are there two idx files? That is, one directly furnished as a link and the other compressed within the .rar file? Why do I need an index file? What is it for? Do I replace one with the other?Which one do I use for english substitles?

Second Question: I've followed the directions for loading the subs, i.e., BSplayer recommends putting the avi file and sub txt file in the the same directory. I've done this but every time I load the movie, the subtitle portion of the control panel says "no subtitles". It is only when I go into the options/language panel and set the language to english does then the subtitle message switch to 'yes' in the main control panel. However, when I play the movie, I stil only get the orginal audio without subtitles

Can any one explain why I am unable to get the english subtitles to appear while playing the movie?


All times are GMT +1. The time now is 08:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20