Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28th July 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
Iggy is an unknown quantity at this point
Default Subtitle Issue

To All,

I recently d/led a danish movie along with the idx file and .rar subs but can't get BSPlayer (v85 build 484.28) to display the english subtitles!

My first questions is this: Why are there two idx files? That is, one directly furnished as a link and the other compressed within the .rar file? Why do I need an index file? What is it for? Do I replace one with the other?Which one do I use for english substitles?

Second Question: I've followed the directions for loading the subs, i.e., BSplayer recommends putting the avi file and sub txt file in the the same directory. I've done this but every time I load the movie, the subtitle portion of the control panel says "no subtitles". It is only when I go into the options/language panel and set the language to english does then the subtitle message switch to 'yes' in the main control panel. However, when I play the movie, I stil only get the orginal audio without subtitles

Can any one explain why I am unable to get the english subtitles to appear while playing the movie?
Reply With Quote
Reply

Tags
issue, subtitle

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20