Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 21st November 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
scadarick is an unknown quantity at this point
Default Another lost audio post

I have totally lost all audio in bsplayer 1.0 rc1. All of my other apps play audio just fine, zoomplayer, divx player 2.5, powerdvd 5.0, windvdrecorder 4.5, media 9, mplayer2, showshifter, snapvideo.

I may have left out a few, but from what I have read, something has to be wrong. I have all codecs installed, ffdshow, tons of fillters.

I recorded a fast vid using divx and used simple pcm audio, well bsplayer can not even decode pcm audio, and its built in windows.

Something else has to be wrong here, it worked yesterday..but tonight, nothing at all. Video is fine

anyone have any suggestions?

rick
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 21st November 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
scadarick is an unknown quantity at this point
Default a followup on audio bug

If I leave the audio option selected in the options dialog box selected and restart bsplayer I get this error or crash report.

BSPlayer v1.00.800, Unhandled exception at EIP: 004A6C74
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
Access violation at address 004A6C74 in module 'bsplay.exe'. Read of address 00000000
EAccessViolation
, 0x004DFFFB, 0x004E01F9, 0x004534E7, 0x0044A832, 0x77D43A50, 0x77D43B1F, 0x77D45453, 0x77D454B4, 0x71973B55, 0x7198FFFB, 0x71992032, 0x7199378D, 0x77D43A50, 0x77D43B1F, 0x77D45B2C, 0x77D45F73, 0x00438367, 0x0046D880, 0x0044A832, 0x77D43A50, 0x77D43B1F, 0x77D45453, 0x77D45F55, 0x00423172, 0x004D162E, 0x00437E8F, 0x0044A832, 0x77D43A50, 0x77D43B1F, 0x77D43D79, 0x77D44374, 0x004E0BC4, 0x77E814C7

I go back in, unselect or un-highlight the audio section, it will start up without an error.

So I am guessing that bsplayer does not like something about my audio. I still cant get any audio to play. Zoomplayer pretty much uses the same things bsplayer does, and it works just fine.

One more thing, the .sam file in the bsplayer directory, is it suppose to have all sections marked with a semi-quote ; . all items are ; out. except section headers.

anyone know about how to use this file and is it the problem with the sound, because from my point of viewm it has all filters quoted out.

will follow-up

rick
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, lost, post

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19