Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 27th November 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
cactus is an unknown quantity at this point
Default frame doesn't disappear when switched to full screen

white frames around film window don't disappear when to swithched to full screen. but only bottom and right frames remain. for bsplayer 1.00 (24 nov) . using windows XP.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27th November 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
Toady is an unknown quantity at this point
Default

Hi, I had the same problem, but it is solved now.

http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?t=3174

Regards,

Toady
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 28th November 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
cactus is an unknown quantity at this point
Default doesn't work

Thank you for your interest Toady, but it doesn't work.
I had already used build 803 when i met this problem. The problem still exists. I am using geforce 4 mx440 agp card. i updated all drivers but right and bottom frames are still visible in fullscreen mode.
I think there is a problem here.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 5th December 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
jimbo is an unknown quantity at this point
Default

Same for me. Same configuration, same problem. Changed all my drivers yesterday. Still have the problem with build 803. I confirm there is definitely a problem here with geforce 4 mx440.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 9th December 2003
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
Xype is an unknown quantity at this point
Default

Hi all :-)

I got the exact same bug on my end too

didn't have this before with any previous version!

I think i'll stick with my previous version! (Then i'll even live with the "overlay failed" error on everytime i load a new video!)
Should you get a fix for this. Pls notify! I'll be glad to update once more after it is fixed!

GrtZ, And tnx in advance for all replies!
Reply With Quote
Reply

Tags
disappear, frame, full, screen, switched

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20