Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Main window not functional (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/36598-main-window-not-functional.html)

robbykrlos 14th August 2016 10:55 PM

Main window not functional
 
Hello,

I've been using BS Player on Windows 10 for a while now, and had no issues. But since the latest update of Windows 10 (anniversary - v 1607 - OS Build 14393.51) the main window is not 100% functional.

If I open BS Player the first time, all functions are active on main window.
If i hit play and the video window is visible, all buttons on main window are not working anymore. I can still hover the mouse over main-window buttons and the description is displayed ("Stop", "play" etc) but clicking will not do anything.

I've noticed that if clicking on the bar to navigate through video, at some point some action will be performed - but odd - skip a second or add ~10 seconds.

The video window is functional and right click is functional.
The Full-screen menu bar (top or bottom) is functional.
While in Full-screen the main window is still not working.

BS Player version 2.70, Build 1080.
Tried reinstalling - still does not work.

Carnivore 15th August 2016 10:56 AM

I have exactly the same problem.

robbykrlos 20th August 2016 06:43 PM

Quote:

Originally Posted by robbykrlos (Beitrag 84530)
Hello,

I've been using BS Player on Windows 10 for a while now, and had no issues. But since the latest update of Windows 10 (anniversary - v 1607 - OS Build 14393.51) the main window is not 100% functional.

If I open BS Player the first time, all functions are active on main window.
If i hit play and the video window is visible, all buttons on main window are not working anymore. I can still hover the mouse over main-window buttons and the description is displayed ("Stop", "play" etc) but clicking will not do anything.

I've noticed that if clicking on the bar to navigate through video, at some point some action will be performed - but odd - skip a second or add ~10 seconds.

The video window is functional and right click is functional.
The Full-screen menu bar (top or bottom) is functional.
While in Full-screen the main window is still not working.

BS Player version 2.70, Build 1080.
Tried reinstalling - still does not work.

Any official reply?

The_Rabbit 21st August 2016 07:21 PM

Just confirming, I have the problem too.

Carnivore 25th August 2016 01:38 PM

Looks like developers are still on vacation.

robbykrlos 27th August 2016 06:27 PM

Quote:

Originally Posted by Carnivore (Beitrag 84557)
Looks like developers are still on vacation.

Seems so... com'on guys... at lease notice us:)

amert20 31st August 2016 11:00 PM

BS player controls inactive
 
I have exactly same issue after using Windows 10 anniversary issue. If I don't have any movie playing then all the controls are active. As soon as the movie starts all the controls freezes. I can not fast forward increase volume, choose subtitles, audio, etc. As paying customer I requested several time technical support but I have not receive any response from BSPlayer support. It seems that their support sucks.

rarapas 17th September 2016 09:21 PM

:bug: Having the exact same problem here too. Win10 Pro Aniversary (Greek)
On full screen the slide-up controls work while in playback, but the main window doesn't.
Had 2.68, updated to 2.70, still nothing..

cfv1000 20th September 2016 02:38 PM

Hello,

I had the same issue until i de-activated Always on top (CTRL + A).

I hope this helps

gn77b 23rd September 2016 08:21 AM

Hi

I registered here to post about this. On my PC it is connected to always on top, disabling it solves the problem. The slide-up controls in full screen are working fine. Weird thing is that as far as I recall always on top has long been enabled but I only noticed this yesterday and the only thing I can connect this to is a Windows 10 update that occurred the same day.

robbykrlos 29th September 2016 05:19 PM

Quote:

Originally Posted by cfv1000 (Beitrag 84596)
Hello,

I had the same issue until i de-activated Always on top (CTRL + A).

I hope this helps

Thanks mate, it really helps! At least for a temporary solution.


All times are GMT +1. The time now is 01:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20