Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 15th February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
big_doudou_ is an unknown quantity at this point
Default Problem with parameter stime in command line

Hella all,

I've trouble with command line and parameter stime which allow to play movie at x sec after de beginning.
I'm using bplay version 805...

The parameter works proprely until sec 214....after it plays movie at beginning...

Thanks for helping
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 20th February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Location: France
Posts: 1
Rep Power: 0
Misterfrederic76 is an unknown quantity at this point
Default same problem with stime fonction

Hello,

I have the same problem when I used this fonction.
I tried to solve this problem using .sub file (I read this solution in this forum !) but it change nothing.

Is anyone has an idea ? or simply a bug ?

Thank you
__________________
Misterfrederic
Reply With Quote
Reply

Tags
command, line, parameter, stime

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19