Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 19th February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
josigrin is an unknown quantity at this point
Default Subtitles gone in the middle of the movie

well, no more to add.
I have a few movies that works well with the old bsplayer, but with the new one, just in the middle of the movie, suddenly the subtitles dissapeared.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 22nd February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
MSlv is an unknown quantity at this point
Default

I got this error too. And it's not only with subtitles: when the subtitle doesn't show, press *O* for custom pan-scan (not for 4:3) and even if the picture has zoomed in, you could still see the black bar on top and bottom of the picture! There is nothing to do from this point than to restart the app if you want the subtitles to be displayed! What do you say about that?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 22nd February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
mzex is an unknown quantity at this point
Default

I have also expirienced the same problem. in the middle of the movie subtitles disapeared.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 22nd February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 7
Rep Power: 0
allamala is an unknown quantity at this point
Default

Same here...as for my case i can say something more exact about it: they disappear and won't come again once 4 lines of subtitles are supposed to be displayed. This occured with matroska subtitles...haven't tried any other subs.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 23rd February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
mrfrank is an unknown quantity at this point
Default here the same

It happens to me as well with the latest version of bsplayer.
Strangely, I can load other subtitles (some wrong ones) and it displays them again...but if I load back the good ones, then they don't show. All this without closing bsplayer or reopening the movie. Then, after some minutes (it happened after 15 minutes of movie) the subs were back again.

The srt files are fine, cos they work with previous version of bsplayer.

Francesco
Reply With Quote
Reply

Tags
middle, movie, subtitles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 07:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20