Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 26th February 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: May 2003
Posts: 1
Rep Power: 0
apvg is an unknown quantity at this point
Default BsPlayer 0.86 x BsPlayer 1.0 - Audio Problem

I have these two BsPlayer installed in my computer and....
I watched a movie in BsPlayer 0.86 and it played normally.
However when I used BsPlayer 1.0 and played the same movie, the audio was not good, the audio was nuked. The same problem occurs when I play this movie using Radligth or Windows Media Player.
To me, it appears to be an audio codec problem, but I have absolutely NO CLUE how to solve this problem, or how to find the "corrupted" codec or how to use the audio BsPlayer 0.86 codec into BsPlayer 1.0.

Does anyone can help me ????????

In advance, thank you very much.

Andr?© Gabriel - apvg2001@yahoo.com.br
Reply With Quote
Reply

Tags
086, audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 04:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20