Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 1st March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
bugger is an unknown quantity at this point
Default No video window with Matrox G400

Hi!

Since the first 1.0 release candidate I don't see any video with my Matrox G400. The video clips can be opened, the film length is displayed, I can even look at the used filters.

The clip plays (at least it says so in the player main window), DivxG400 is loaded too, but I don't get a video window. Simply nothing to watch.

This has to be a special G400 issue, since this doesn't happen with my matrox parhelia.

Currently I use 0.86 build 501 with the G400 and it works very well.

If you need more infos, let me know!

Thanks for this great player, cheers, Hannes

PS: my system: WinXP sp2 beta.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23rd April 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
bugger is an unknown quantity at this point
Default

Please forget my bug report - it's the product of a stupid user sitting in front of this computer.

Keep up the good work!
Reply With Quote
Reply

Tags
g400, matrox, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20