Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 16th March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
Lunge is an unknown quantity at this point
Default BSPlayer won't start

Can anyone help?
I can't get BSPlayer to start. When I try to nothing happens. I have tried to uninstall and then install it again, but it doesn't help. I have also tried to clean the registry and then install it again but nothing works.
When I look at the programs than runs, I can see than BSplayer runs, but it won't show. Something is blocking for it to work properly but I can't figure out what it is. :(
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 16th March 2004
Quietseb's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: back in France...
Posts: 581
Rep Power: 0
Quietseb is an unknown quantity at this point
Default

running win98, are you ?
looks like some people have bad luck with bsplayer under win98 :(

maybe have a look at this post but there's no telling you can have it up and running :?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 16th March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
Lunge is an unknown quantity at this point
Default

Thank you but no - I use Windows XP.
Maybe it sounds strange, but I have found out, that it is some kind of Spyware which prevents BSplayer from working.
If I run the program SpyWareBlaster 2.6.1. and enables the protection against spyware, it makes BSplayer work again. :D
Isn't it strange?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 24th March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
Julio is an unknown quantity at this point
Default

I have exactly the same problem .

This morning, I installed BSPlayer in W2K at work, and everything worked OK, so I decided to install it also at home. But here, in my great :mrgreen: W98 Second Edition, BSPlayer doesn't want to start, never.

I have tried the installer version and the zip version, but the problem is the same (Ctrl+Alt+Sup shows BSPlayer doing something :?: :?: but I can't see anymore). I have disabled my Kaspersky antivirus and my personal firewall (Outpost), but BSPlayer doesn't mind, it keeps consuming CPU time and nothing happens. I haven't see any log file.

I promise to log here any advance made about this problem. :)

Bye.

(Sorry, I'm spanish and now I'm trying to learn some english)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 27th March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
plasmatron is an unknown quantity at this point
Default

Same problem here.
Worked fine last week. Now, I can't get BSPlayer to start. :?

Cheers,
Plasmatron
Portugal.
Reply With Quote
Reply

Tags
start

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 12:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20