Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 21st March 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
nosy is an unknown quantity at this point
Default No sound!

I have a very strange problem! I have Movies that are in divx, xvid etc. I was able to watch them with sound, and there was no problem. Now i have Bsplayer because everbody says its so good. Now the problem is that i wanted to watch a movie with bsplayer, but it occupied an error. Then i deinstalled my nimo codec pack, and wanted to install it again (i still have divx codec). But bevor i did this i tried to watch the film and it worked, but without sound. Just divx, xvid etc. movies dont have sound, video files like avi still have sound so what should i do? Should i download the codec pack again, or another? Please help!

sry for bad english
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 13th April 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
Gutierrez is an unknown quantity at this point
Default

I already had this kind of problem with Nime Codec Pack. I think that the uninstallation of Nimo provokes the deletion of other codecs that were previously on the computer. The best you can do now is download and install SLD codec pack. Currently it's the most reliable.
Reply With Quote
Reply

Tags
sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20