Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 22nd April 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
aftos is an unknown quantity at this point
Default audio-video sync prob

Hi all,
i've installed bsplayer and having the sequent problem:as the film goes on,i realise that image and sound don't coinside and the prob goes worse and worse.When i pause/stop and start playing again they're synchronized again but again the same problem appear.What might be tha cause of this prob?

ps:I'm using the latest k-lite codecs.With windows media player classic there's no problem at all ! :shock:
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 26th April 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 3
Rep Power: 0
aftos is an unknown quantity at this point
Default

Well,i uninstalled the audio drivers and reinstalled them and now everything works again :D But,isn't that strange i had this prob with bsplayer and not with media player classic? :shock:
Reply With Quote
Reply

Tags
audiovideo, sync

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 10:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20