Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   WinAmp plugin installation (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/4511-winamp-plugin-installation.html)

tellis 2nd May 2004 11:40 AM

WinAmp plugin installation
 
I have upgraded to build 8.08 and cannot get my WinAmp Equalizer plugins installed. I am using Enhancer v0.17 and Shibatch Super Equaliser 0.03. both are installed as sub-folders to a folder containing their dll's. I have enabled Winamp plugins in BSPlayer Preferences and pointed the Winamp plug in directory to the folder with the dll's. Both dll's appear in the list. The "load" and "config" buttons remain grey'd out until I run a film.
Using the buttons when a film is playing do not create any visible response.
Going to "Audio" - "DSP plugin" shows "enahncer 0.17" tab whatever Eqialiser has been loaded. Clicking on the tab creates no visual result - I am expecting to see the equaliser front panel.
I have used Shibatch Super Equaliser with build 8.05 with no problems.
Any one any ideas or information on where I can find out more on installing WinAmp plugins with BS Player?
Otherwise 8.08 works fine for me.
Thanks

BSPeter 2nd May 2004 12:21 PM

Check your settings under
rightclick > Options > Preferences > Audio
Is "System default" selected under "Output device"?
If not, please change and try with that default setting.
:wink:

tellis 2nd May 2004 01:37 PM

Thanks - worked straight away!

BSPeter 2nd May 2004 08:13 PM

Glad it worked!
:wink:


All times are GMT +1. The time now is 03:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20