Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2nd May 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
tellis is an unknown quantity at this point
Default WinAmp plugin installation

I have upgraded to build 8.08 and cannot get my WinAmp Equalizer plugins installed. I am using Enhancer v0.17 and Shibatch Super Equaliser 0.03. both are installed as sub-folders to a folder containing their dll's. I have enabled Winamp plugins in BSPlayer Preferences and pointed the Winamp plug in directory to the folder with the dll's. Both dll's appear in the list. The "load" and "config" buttons remain grey'd out until I run a film.
Using the buttons when a film is playing do not create any visible response.
Going to "Audio" - "DSP plugin" shows "enahncer 0.17" tab whatever Eqialiser has been loaded. Clicking on the tab creates no visual result - I am expecting to see the equaliser front panel.
I have used Shibatch Super Equaliser with build 8.05 with no problems.
Any one any ideas or information on where I can find out more on installing WinAmp plugins with BS Player?
Otherwise 8.08 works fine for me.
Thanks
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd May 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Check your settings under
rightclick > Options > Preferences > Audio
Is "System default" selected under "Output device"?
If not, please change and try with that default setting.
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 2nd May 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
tellis is an unknown quantity at this point
Default

Thanks - worked straight away!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 2nd May 2004
BSPeter's Avatar
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 5,463
Rep Power: 27
BSPeter is on a distinguished road
Default

Glad it worked!
__________________
Help2Help (click) BSplayer: simply the best & most versatile (Build 1072 Dutch language here!)
When posting always mention your computer's OS and the version and build number(!) of BS.Player as used by you,
as well as - if applicable and especially when encountering problems - the type(s) of the file(s) mentioned in your post.
Private messages/Visitor messages are NOT for seeking personal help with respect to BS.Player! Instead use the forums!
Reply With Quote
Reply

Tags
installation, plugin, winamp

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20