Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 16th May 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: May 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
LoBO is an unknown quantity at this point
Default Unknown file format (Xvid) error on opening

Recently I downloaded latest version of Bsplayer "1.00 RC1 Build 808", my first experience was negative I tried to open a .avi file with Xvid coding and received topic error message alltime, so, I tried to open same file with a old Bsplayer version, and I was surprised the older one the file without any error, I could not understand why so I check all system codecs, and error persist older version that reproduced the file without errors was BSplayer "0.86 build 501", Could somebody out there explain me why this occurs?, Thanks in advance.

LoBO
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 16th May 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,155
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

In properties, what codec does 501 say it uses ? XviD or another one ? If is XviD probably you use an old version so try to update. If is DivX then go to DivX configuration and enable "Support for generic MPEG 4".
Reply With Quote
Reply

Tags
format, unknown, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 01:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20