Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 7
Rep Power: 0
WRATH is an unknown quantity at this point
Default Xvid movie with 2 Audio strems (cant hear voices)

hello,

well i dont know is this a bug. I have movie with two audio streams, and
volume of characters voices is very low (the same with 1.00.807), my
friend has older version and its OK, and Media Player Classic plays it
with normal volume.

So whats the problem? How to change volume of streams? (Option etc..)
Or maybe i have to update some codecs? But MPC plays this movie
with normal volume anyway.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 12th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
itamar is an unknown quantity at this point
Default

same problem
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 14th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 7
Rep Power: 0
WRATH is an unknown quantity at this point
Default Updated

well, MPC has the same problems, its starts to play with normal volume and after a minute makes it very low. I think its connected with Normalize setting, movie Audio stream has different volume levels, so players tries to Normalize and volume fade.

So, can i turn this Option off? In MPC turning Normalize off not helping. Volume becomes low like in BSPlayer. With turned on it fades in a while.

I'll try some very old bsplayer version later.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 20th June 2004
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 156
Rep Power: 0
bluedan is an unknown quantity at this point
Default

Gee.
MORE details!
Which audio format? Which container? AVI? Morgan stream switcher installed?
Try to enable dedynamic under audio options. Adjust setting under <filters> when playing movie.
__________________
Keep forum organized and use the search button !! :o
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 21st June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 7
Rep Power: 0
WRATH is an unknown quantity at this point
Default

ok ok chill out:)

I dont recall codec type now. Well i have "fixed" this problem somehow.
I've got another film with same problem, but there is only one stream so the problem is not in streams number. These films are "dupliclated" (original voices replaced with other) and audio level becomes low in MPC and is low all the time in BSP. I dont recall codec name, but as i remember after browsing with AVIcodec in my films directory the codecs looks the same.

so, i've just opened Equalizer (Equalizer was dimmed then playing last film) and moved dB slider up to the top (20 dB).
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, hear, movie, strems, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20