Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 17th June 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2
Rep Power: 0
ranauk is an unknown quantity at this point
Default No Video using latest build 488 and SIS 620

I was very happy with BSPlayer, as it ran like a dream on my G400.. on this other moherboard, with onBoard SIS620, all I get is sound, but no video. Same movie plays fine with MicroDVD, Windows Media Player, and DivX player....
whats going on???
__________________
Tosaddek Z Hossain
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 18th June 2002
xlv600's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: France
Posts: 218
Rep Power: 0
xlv600 is an unknown quantity at this point
Default

:arrow: Did you try to change the Overlay?

It's seems that your answer is there

One of the most frustrating issue with BSPlayer, switching from mode 1 to mode 2 is not automatic.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 19th June 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2
Rep Power: 0
ranauk is an unknown quantity at this point
Default Still No Luck

Well tried to force RGB - that crashed
Tried with overlay, with mode 1, with mode 2, even without overlay.
In all cases, either no video, or BSPlayer crash.

I wish it would work...
__________________
Tosaddek Z Hossain
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 19th June 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2
Rep Power: 0
kahac is an unknown quantity at this point
Default

have the same problem on my both computers
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 21st June 2002
xlv600's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: France
Posts: 218
Rep Power: 0
xlv600 is an unknown quantity at this point
Default

:roll: Did you install lastest vobsub v2.15?
For me it crashes BSplay on DivX5.02 pro movies (DIVX fourcc) but not DivX3.11 ones (DIV3 fourcc) that load DivX3.11 filter.

Restoring previous VobSub v2.14 solves the issue (subtitles ripped thru v2.15 can be played with v2.14).
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 21st June 2002
xlv600's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: France
Posts: 218
Rep Power: 0
xlv600 is an unknown quantity at this point
Default

In fact it seems I can't help, I've only ATI cards on my PC's.
You should run the v0.85.488 debug version and look at the log created in c:\bsplayer.log or send it to BST2k.
Reply With Quote
Reply

Tags
488, build, latest, sis, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20