Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 27th June 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
loni_blues is an unknown quantity at this point
Default With build 809 the video window no longer appears

Hi,

I have done some research but could find no one with my problem.
With build 809 BSPlayer plays the audio fine but there is no video whatsoever and I get no error message at all. The video window simply does not show up. I have tried xvid in both avi and mkv. Reinstalling build 807 solves the problem. Can there be a registry problem?
Many thanks for any help,
loni_blues
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 2nd July 2004
mjh mjh is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 4
Rep Power: 0
mjh is an unknown quantity at this point
Default

I recently lost the video window too (happened a few times actually) but pressing the video window resize keys made the window appear. Dunno if the problem's same with you. though
Reply With Quote
Reply

Tags
809, longer, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20