Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 5th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
Picky is an unknown quantity at this point
Default Problem with subtitles in ogg

Sometimes if I play movie in ogg format and it includes subtitle stream I have a problem - subtitles are off even if I turn it on. I try check "Use OGG Mixer..." but it's ineffective, no text is visible. But in version 0.86.500 it was without that problem, subtitles was normally visible...

Has anybody the same problem? I've Win XP PRO, Athlon 900 and Radeon 900 PRO with Catalyst 4.4.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 19th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
borin is an unknown quantity at this point
Default

Same problem here, using the latest K-lite codec pack. Specs: AMD Athlon XP 2800+ Nfoce2 Audio ATI 9800 Pro. And the metod that version 0.86 uses to handle the subtitle causes no problem at all with the subs (the problem for me is in all version of 1.00 releases).
Reply With Quote
Reply

Tags
ogg, subtitles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20