Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 13th July 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1
Rep Power: 0
TWISTER is an unknown quantity at this point
Default Image quality changes sometimes

Hello,
I have two instances of BSPLAYER open on same computer (win xp sp1a ..) they goes both on 2 streaming servers and play the 2 cams. One of both made strange things. After a little time the picture seems to slow down some colors (red) comes out the cam seems to have problems to play the movie and than after a few seconds there is like a refresh and all works fine again ... until next slow down. I have checked on server stored film, it's not hapen on the stored WMV file. So it's happening during the transfer from server to BSPLAYER. Question is : is the problem in BS player or is it on the capacity of our network (HUB 1GB + SWITCH 100MB). I don't think it was the capacity of network because the wmv files are not big. (Resolution of film : 640x480 bitrate +-680)
If anyone can help me ...
Thanks
Robert
Reply With Quote
Reply

Tags
image, quality

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20