Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Auto play is allways on! (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/5020-auto-play-allways.html)

peter 17th July 2004 06:37 PM

Auto play is allways on!
 
It doesn't matter if it is checked or not, auto play is allways on.

BSPeter 17th July 2004 06:48 PM

Please describe what you mean.
There are two options under "General" which may be of interest:
"Auto play" and "Remember last movie position"
How do you start BSPlayer and/or a movie?
Do you start BSPlayer first and then load a movie or
Double-click on the movie-file or ... ?
:wink:
PS: ( http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=15129#15129 )

peter 17th July 2004 07:13 PM

When I open movie with double click the movie starts automaticly.
If I first run BSPlayer and then load movie, then auto play works fine.

Quote:

Originally Posted by macmark
I'd like to suggest a litte change in auto play feature. After doubleclicking a movie file BSPlayer shoud start playing the movie even when "auto play" is turned off in general preferences. In my opinion it would be a helpfull improvement...

I think it would be better if you add option for this, because I was used to run movie with double click and then press play when I wanted to.

BSPeter 17th July 2004 08:37 PM

Instead of double-click, why don't you right-click and then Open with/in BSPlayer (or Enqueue in BSPlayer)?
:wink:

peter 17th July 2004 08:43 PM

Even if I open movie with right click and then Play in BSPlayer or Enqueue in BSPlayer, auto play starts anyway.

BSPeter 17th July 2004 09:05 PM

What are your settings of "Auto play" and "Remember last movie position" immediately after starting-up BSPlayer?
Both unselected/unchecked?
:wink:

peter 17th July 2004 11:10 PM

Yes, both options are unchecked.

BSPeter 17th July 2004 11:48 PM

Check if Enqueue-option is properly defined in your windows
("C:\PROGRAM FILES\WEBTEH\BSPLAYER\BSPLAYER.EXE" "%L" -ADD)
( http://forum.bsplayer.org/viewtopic.php?p=591#591 )
(note this link concerns an older version of which the executable was named bplay.exe; for the present version this should be bsplayer.exe)
:wink:

Edited (Sun Jul 18, 2004 at 0:25 a.m.):
Very odd indeed; have meanwhile tested quite a few times and sometimes the file indeed starts playing automatically and sometimes not. Have not been able to discover any logics in it sofar. Maybe will do further tests later.
:wink:

marhyo 19th July 2004 03:41 PM

Same thing's happening here. All older versions worked fine, only the newest (final) has got this problem.


All times are GMT +1. The time now is 07:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20