Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 20th November 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
Xandy is an unknown quantity at this point
Default error 492

I copied latest 492 over 490 installation and get allways this.....ˇˇ


BSPlayer v0.85.492, Unhandled exception at EIP: 004923A4
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
Access violation at address 004923A4 in module 'bplay.exe'. Read of address 00000000
EAccessViolation
, 0x004B362F, 0x004B38A9, 0x004520BF, 0x0044972A, 0x77E12E98, 0x77E130E0, 0x77E15824, 0x004C48B7, 0x77E97D08
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 20th November 2002
bst's Avatar
bst bst is offline
BS.Developer
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 181
Rep Power: 10
bst will become famous soon enoughbst will become famous soon enough
Default error 492

Probably you didn't copy over bsrendv.dll. You must also copy this dll.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 22nd November 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 4
Rep Power: 0
Stealth is an unknown quantity at this point
Default

I've tried copying over a previous install and a clean install, I also tried uninstalling vobsub.. I still get that same error message every time that I try to load a file in b492. I'm using XP + SP1.

b490 (and vobsub 2.19, but isn't related to this I believe) work fine though... except I know that b490 doesn't work with all DirectDraw/3D settings (I use RivaTuner) that problem being exactly related to the amount of system memory to use for textures which I can set up to 32Mb, but no higher than that. I tried adjusting that setting, but it makes no difference for b492. :?

Well.. to sum it up, it doesn't work for me, but on the other hand I'm happy with what I have in b490.

Oh, and thanks for your work bst. :)
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 23rd November 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 4
Rep Power: 0
Stealth is an unknown quantity at this point
Default A little update

I just tried it in my WinME: -> installed b488 -> b490upd -> b492 and it works perfectly. :) So I guess it must be something wrong in my XP config or an XP incompatibility in the player.. I don't know. Weird though since regarding installed codecs and stuff the XP set up should be a lot cleaner (only separate codecs installed no nimo pack or stuff). Then again maybe it's a codec/filter I'm missing.. or maybe the different Detonator drivers in the two are the key. Lot's of possibilities.. Got to keep on tweaking. ;)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 23rd November 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 4
Rep Power: 0
Stealth is an unknown quantity at this point
Default

Ah, problem seems to be solved. Change from mode2 to mode1 seems to be the key for b492. Do I feel like a BSPlayer-n00b now? :oops: Yes! :D
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 24th November 2002
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 156
Rep Power: 0
bluedan is an unknown quantity at this point
Default

OK, now try this: switch back to mode 2, it should work now as well. Well, it did in my case. Never understood why, but please tell me, if taking screen shots (CTRL+P; P) works then, for me it doesn't. Also, changes in OSD font will not be applied in mode 2. Can you confirm that?

BTW, 492 files copied over 490 install worked like a charm.
__________________
Keep forum organized and use the search button !! :o
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 31st December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 9
Rep Power: 0
jplazasa is an unknown quantity at this point
Default Re: error 492

I have had several problems with BSPLAYER in different equipment and have reached the conclusion that everything must to the video card.

I have had good result proving several combinations with following the three setting in menu "Options", "Preferences" ("General "and" Video"):

1- "Don´t load DivX; - } settings"
2- "Force RGB mode"
3- " Use overlay"

In menu "Video" do not have to be selected the other options (only "Force RGB mode" or "Use overlay")

Good luck.
Jaime Plazas
jplazasa@yahoo.com
Reply With Quote
Reply

Tags
492

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20