Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 17th August 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 3
Rep Power: 0
allixsenos is an unknown quantity at this point
Default BSPlayer vs MPG file?

I recently installed BSPlayer 1.00.809 from Kazaa Mega Codec Pack and since then I've been having a small problem with MPEG files

when I try to open an mpeg file (ANY mpeg file), bsplayer runs, shows an error message "Unknown file format ()" and then when I click OK, displays the file in an "ActiveMovie Window" instead of its standard overlay

can anyone help me out here? I'm getting a bit angry over this.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 17th August 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 3
Rep Power: 0
allixsenos is an unknown quantity at this point
Default

and I just upgraded to 1.0 final and no improvements..

heeelp! :)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 17th August 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,162
Rep Power: 27
adicoto is on a distinguished road
Default

Try to install an MPEG2 decoder such as Elecard or BitCtrl
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 17th August 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 3
Rep Power: 0
allixsenos is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto
Try to install an MPEG2 decoder such as Elecard or BitCtrl
thanks, that solved the problem...
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 29th November 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: May 2004
Location: Austria
Posts: 2
Rep Power: 0
xxAzraelxx is an unknown quantity at this point
Default

installed it too [elecard] now it worx ... but whats the reason?

i'm not happy with this solution cause this mpeg2 encoder seems to run on evaluation!

why it worked properly before? ... i didn't deleted any codecs ... just downloaded ffsdshow i think
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 3rd July 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1
Rep Power: 0
Gerbus is an unknown quantity at this point
Default fddshow

Yeah, the only time I've had this problem is also right after downloading fddshow. I like fddshow because it lets me boost the audio and gamma correct (for some reason my NVidia Rage II drivers fail in this realm - i.e. I can't alter any brightness or contrast.
Reply With Quote
Reply

Tags
file, mpg

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20