Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 29th August 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
DarkDraco is an unknown quantity at this point
Default Won't load embedded subtitles, sometimes

Sometimes bsplayer won't load embedded subs for some reason. If I use the core media player or windows media player subs are loaded just fine, but not for bsplayer. It looks like bsplayer might not be loading embedded subs if they don't have a name. For example if I load a file with embedded subs using media player, directvobsub will list it as "subtitle 1", but when I use bsplayer for the same avi file directvobsub will not list any subtitles but it still detects the presence of subtitles. On the other hand if the subs are given a name like "english", directvobsub will list it as "subtitle english" and this works fine with bsplayer and all other players too.
Reply With Quote
Reply

Tags
embedded, load, subtitles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 02:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20