Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 14th September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
BsPlayer0.86 Fan is an unknown quantity at this point
Default On Running BSP.86 my OS slows down a lot later stabilizes

Hi All,

My Configs
~~~~~~~~~~
P-III 450Mhz , 256 MB SD Ram , Sound Blaster Live 5.1
NVida Riva TNT 8MB GPU , Win 98 SE

Past one month i am facing this problem whenever i click on bplay.exe
of BsPlayer 0.86 version my system slows down drastically even my
mouse moves very slowly and every thing is slowed down by a great extent and later on BS Player opens up in 1 to 2 mins exactly and
every thing is back to normal, this thing happens even if i open
Bs Players folder or even if i install Bs Player 0.86 from the K-Lite
Codec Pack or even from the BsPlayer 0.86 setup.

This thing has just started from one month and even i formated my
system so that i think my problem wud be solved but still it open in
the same way I am not able to know what is the cause of this problem.

Can some one help me out i love BS Player 0.86 a lot and i dont want
to miss it.

BsPlayer 1.00 works fine no problems but Bs Player 0.86 is having
problems.


All other Softwares MPC , VLC , Windows MP 9 work fine but BsPlayer
0.86 is having this system slowing problems .

BSPlayer also was not playing my WMV files (I also wanted a solution
for this)

Do ask me if you need ne more information from my side to help you
solve my problem.

Please Help me out.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14th September 2004
Quietseb's Avatar
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Location: back in France...
Posts: 581
Rep Power: 0
Quietseb is an unknown quantity at this point
Default

maybe you run nav2004 and it suffers from the same problem as described here ? (problem with norton antivirus)
[builds 811 & 812 of the 1.x series are not supposed to suffer from that problem and I don't know which you use]
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 14th September 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2
Rep Power: 0
BsPlayer0.86 Fan is an unknown quantity at this point
Default

I am refering to 0.86 version
But i have also tried verion 1.00 RC1 Build 803 24 Nov 2003 and its works fine.

I am having Nav 2002 and with latest Av Defs.

But earlier also i was using it with Nav 2002 using it since a year and half
no problem earlier it has started currently a month ago.
Reply With Quote
Reply

Tags
lot, running, slows, stabilizes

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20