Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 24th November 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Rep Power: 0
Sinthetikdevil is an unknown quantity at this point
Default Frame Capture problems

For some reason, when I capture frames, the JPEGs are all distorted and jumbled. Once in a while it works for like one or two caps, then it goes back to being jumbled again. I can't figure this one out....it's pissing me off. I'm thinking maybe it's my video card?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 24th November 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Rep Power: 0
Sinthetikdevil is an unknown quantity at this point
Default Weird......

Ok now this is weird. The only time the capture feature worked properly was after i tried to change overlay to 2 and I got an error message. Then it worked for 2 music videos. After that, it went back to capturing distorted images again. The weird thing is, now when I load the 2 movies that frame capture worked on, it still works on those 2 videos, but still wont on anything else. What the heck!?!!?

Someone help me out here....please!!!!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 24th November 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3
Rep Power: 0
Sinthetikdevil is an unknown quantity at this point
Default This keeps getting better

Now I think I fixed it...kinda.

I turned overlay off, and now the movies play all distorted, but the framecaps come out clear...its reversed. How gay is that. Oh well, I guess I'll just play the movies with no overlay for frame caps....even though I can hardly see what the fuck I'm capturing...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 24th November 2002
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 156
Rep Power: 0
bluedan is an unknown quantity at this point
Default

Do you have latest codecs installed for your movies? Do you use ffdshow?
It could be a problem of your decoder.
If for exemple you have a brandnew XVid movie, but old decoder version then you'll have garbled pictures. Codecs like XVid are still under heavy development. Check that. If you are using DivX decoder to process XVid video you run into problems, too. Lately B-frames have been implemented into XVid builds, but are not 100% compatible with DiVX/Mpeg4.
For some people ffdshow causes problems, too. Turn it of then under corresponding 'codec' tab in ffdshow config. Or try installing latest version (find it on sourceforge).
Do you use implemented key shortcuts for capturing? It's Shift-P and P.
In mode 1 it should work properly, mode 2 doesn't AFAIK.
You see, there may be a lot of reasons for your problems.
Another thing you can try is doing screenshots in fullscreen mode with 'print'-key right next to 'F12'. Pause bsplayer then, switch to a photo editor and paste: there it is...
__________________
Keep forum organized and use the search button !! :o
Reply With Quote
Reply

Tags
capture, frame

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20