Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 15th November 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
kernalwave is an unknown quantity at this point
Default Problem among BSPlayer(812), ffdshow+XviD, and Vobsub2.33

I know BSPlayer just support .srt/.ssa/.sub subtitles except using Vobsub.
But recently, i find something interesting.

I have some avi files with their plugin-subtitle files .ass.
Usually i like using ffdshow to replace xivd to process video part, but i still have installing xvid decodc.

When i used BSPlayer to play avi+ass, if using xvid as a video decoder, the subtitle is working; the green arrow will appear on the buttom of right corner of the screen; if using ffdshow as a video decoder, it doesn't work.
But when i use Media Player Classic, eveythin is fine either using ffdshow or xvid. But i still like the the location of control panel under full screen; it's much better than MPC ...

i had tried as many means as i could think with my limit wisdom but i still can get it. ><

Is there anyone can give me a help ??? Thank you everyone very much.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23rd November 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
kernalwave is an unknown quantity at this point
Default

Hi .... Does anyone know how to solve my problm ???
Or Does anyone not know what i'm writing ???
Please help me ...
Sorry my poor english
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 23rd November 2004
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 52
Posts: 5,187
Rep Power: 28
adicoto is on a distinguished road
Default

Did you enabled "always load"in vobsub configuration ?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 3rd December 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3
Rep Power: 0
kernalwave is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by adicoto
Did you enabled "always load"in vobsub configuration ?
thk for you response
Actually, i had tried this way but no luck....
I guess the critical is the subtitle file .aas
I gave up ...
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 8th December 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
Rep Power: 0
Mononen is an unknown quantity at this point
Default

Same problem. I discovered that DirectVobSub works fine with BSplayer when DivX 5.1.1 installed. When I install DivX 5.2.1 - Direct VobSub is not loads. With other codecs DirectVobSub and BSPlayer works fine.
Also, i have same problem with ffdshow - DirectVobSub with BsPlayer not loads.
BTW, file bspfilters.dat with strigs

[BSPlayer filter def file]
AddFilter {9852A670-F845-491B-9BE6-EBD841B8A613},DirectVobSub (auto-loading version)

did not solves the problem.
All other players that i tested with DirectVobSub, DivX 5.2.1 and ffdshow works fine. But i like BsPlayer and i hope that this bug will be fixed in future versions.
Sorry about my bad English.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 9th December 2004
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
Rep Power: 0
Mononen is an unknown quantity at this point
Default

Heh, it works. :) I just give a wrong name to file bspfilters.dat.
Reply With Quote
Reply

Tags
ffdshow, vobsub233, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 09:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20