Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 1st December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
SˇnT?«?? is an unknown quantity at this point
Default Subtitles embedded in OGM files

subs in an ogm file get delayed 0.8-1.0 secs. It works fine when the files are separate tho (non-muxed). It also works fine embedded with oggsubtitDS, but that isn't nearly as extensive or look nearly as good as bsplayer's subtitle support. So could you plz see what's the problem? I can provide sample video's of the problem.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 3rd December 2002
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 156
Rep Power: 0
bluedan is an unknown quantity at this point
Default

In addition to that, there is another problem. Embeded subs in OGM are in Subrip format. While the freshly implemented [i,b,u] tag-support seem to work only if they are situated at beginning of line in external SRT files, they don't seem to be parsed at all when embeded in OGM file!
How's that?
__________________
Keep forum organized and use the search button !! :o
Reply With Quote
Reply

Tags
embedded, ogm, subtitles

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 05:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20