Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 14th February 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Rep Power: 0
dodo1 is an unknown quantity at this point
Default Problem with overlay mode 1 and 2

Hi,

I've changed something and i'm not sure what caused it but...

Overlay mode 1 is completely black (sound is ok) when i play a 1080i mpeg2 stream using the latest nvidia decoder.

Any idea why?

I have a radeon ati 9500pro (with omega 4.12 drivers)

Why i do not want overlay mode 2? Simple there is a grey bar underneath my video and it is very annoying. Any idea how to get rid of this?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14th February 2005
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 53
Posts: 5,192
Rep Power: 28
adicoto is on a distinguished road
Default

Try another MPEG2 decoder. Elecard or BitCtrl. Or intervideo.
Reply With Quote
Reply

Tags
mode, overlay

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20