Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28th February 2005
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1
Rep Power: 0
DeadlyTiga is an unknown quantity at this point
Default Bsplayer plays avi video file, but no sound! plz help

I have a .avi file with this audio codec:
0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3

Gspot says, that this codec is installed, the windows mediaplayer plays video and sound but my BSplayer only plays the video.
The video Codec is xvid.
I have the BSplayer 1.21 build 816
so what can i do, to let bsplayer play the sound of this file too...i hate wmp!
thx 4 help

edit:
i found out, that when i start powerdvd i cant watch the movies with bsplayer too, and bsplayer plays the sound while i stop powerdvd playing, but let it open. When i close powerdvd, also bsplayer stops playing sound! i have this problem with every video file now 8(
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 28th February 2005
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Jan 2003
Location: Romania
Age: 51
Posts: 5,127
Rep Power: 26
adicoto is on a distinguished road
Default

Try to install an AC3 filter and an alternate MPEG1 layer 3 decoder, such the one in DivX 3.11
Reply With Quote
Reply

Tags
avi, plays, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 02:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19