Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 13th December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
lewis_a_johnstone is an unknown quantity at this point
Default bs player won't work?

i installed bs player and when i double click on it nothing happens?
is have windows 98
and it worked when i had it a while ago
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 15th December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
Hazard is an unknown quantity at this point
Default

I have the same Problem, and I got Windows 98, too.
__________________
ph33r, ph33r with great ph33r :)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 19th December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 3
Rep Power: 0
filouche is an unknown quantity at this point
Default

Hello,
I had the same problem and so i download the debug version and now it's Ok
( sorry from my english ! )
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 20th December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
takahashi is an unknown quantity at this point
Default

I have the same problem on my second computer, win 98, on my first computer it works (also win98).
After installing the debug version it worked, but different important options were not available in this version.

The bsplayer.log:

Load filter
Init dll...
14:58:55, 07.12.02 - BSplayer starting
Windows version 4.10 Build 1998,
BSPlayer version 0.85 Build 492
Screen resolution: 800x600, 32
Saving Registry key
--
REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\BST\BSPlayer]
--
Loading skin...OK
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 23rd December 2002
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Rep Power: 0
Schmendrick is an unknown quantity at this point
Default

Same here. Win98SE, Celeron 466, TNT2, DirectX 8.1.

Right after the install and a few times right after booting my computer BSplayer 0.85.492 worked just fine, but most of the time it looks as if the program doesn't start. However, Task Manager shows a running (?) process called "bplay.exe", which can be killed easily without any further error message.
The debug vesion, on the other hand, works _always_, but it takes very long to start and load files (playback is just fine).

Maybe this will be of any help for the programmers: I've used ATM ("Another Task Manager") on the hanging bplay.exe-process to see what modules are opened: It shows only advapi32.dll, bplay.exe, gdi32.dll, kernel32.dll and user32.dll, while with the debug version it shows 26 more modules right after startup (i.e. without loading/playing any file).

In http://www.bsplayer.org/bspforum/vie...c2e75cf4f2ca54 "Jim Beam" wrote on the same topic:

>- all 0.84 releases (builds 460-843) played movies correctly (with subtitles). Last functioning version was 0.84.843
>- all 0.85 releases (builds 844-892) had the same behavior - they were only in Task List

Does anybody know where I can download these older versions to try them out on my system?
Reply With Quote
Reply

Tags
player

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20