Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 2nd January 2003
IGC IGC is offline
Junior Member
BS.Player Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
Rep Power: 0
IGC is an unknown quantity at this point
Default Weird Probem

I have a problem and I have no idea how to fix it. The player was working great since 3 days ago it started to do a weird thing each time I try to play a video.

The problems is that each time I load a video, the green screen appears and it does not leave, (i have the auto-play selected) even if I click Play, the player shows the Playing status, but the clock does not move and the screen does not change at all. The weird thing is that the only way I can make the player advance and show the video, is by changing the Audio Stream (I use Dual auido files), once I change the Audio Stream to the Second possibility, it starts to play and then I can return to the First Audio State and the player works fine until it reaches the next video or until I try to open other video. I've tried to reinstall the program several times, even with different versions but it keeps doing the same thing.

If anyone had the same problem and knows how to fix it, please let me know, it's a real pain having to change audio streams each time you want to see a video.
Reply With Quote
Reply

Tags
weird

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20