Official BS.Player forums

Official BS.Player forums (http://forum.bsplayer.com/)
-   Bug Reports And Codecs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/)
-   -   Bsplayer 2.11 - some bugs (http://forum.bsplayer.com/bug-reports-codecs/7950-bsplayer-2-11-some-bugs.html)

kimiraikkonen 19th October 2006 02:48 PM

Bsplayer 2.11 - some bugs
 
I have to say 2 things, as i mentioned in this LINK, still i can't run bsplayer when my sound card is disabled. WMP9 or other players runs videos well although sound-card is disabled for a sound-having video.

Secondly, after finishing a watching a video with Bsplayer (2.11 also still have this bug), if i run another video file by clicking "Open-eject button" without closing Bsplayer, the video informations are shown incorrect. (For example, the FPS value is shown as the previous movie's.)

You can see, for example the shown 15 FPS value is incorrect, because i opened this video without closing Bsplayer, this 15 FPS value belongs to previous movie...

Tizio 19th October 2006 03:41 PM

Re: Bsplayer 2.11 - some bugs
 
Quote:

Originally Posted by kimiraikkonen
I have to say 2 things, as i mentioned in this LINK, still i can't run bsplayer when my sound card is disabled. WMP9 or other players runs videos well although sound-card is disabled for a sound-having video.

Secondly, after finishing a watching a video with Bsplayer (2.11 also still have this bug), if i run another video file by clicking "Open-eject button" without closing Bsplayer, the video informations are shown incorrect. (For example, the FPS value is shown as the previous movie's.)

You can see, for example the shown 15 FPS value is incorrect, because i opened this video without closing Bsplayer, this 15 FPS value belongs to previous movie...

In the past I had problems in playing a movie without audio track (the video was choppy). I think that BS.Player tries to find an audio stream to syncronize the video with audio, but when it doesn't find the audio stream (not-returned by the device you disabled??? :? ) the problem occours..
(or maybe it's a codec issue, I don't know..)

For the other issue I'll investigate on it ;)

kimiraikkonen 26th October 2006 03:42 PM

1 Attachment(s)
About my FPS bug, i want to clarify:

Think that you opened a video which is really 25 FPS, THEN if you open another video upon the existing video WITHOUT closing BSPlayer, the new video's FPS value is displayed WRONG.

In picutre you will see the video FPS is shown as 25 FPS, but in fact it's 15 FPS. BSPlayer showed FPS as 25 BECAUSE i opened newer video upon an existing video without re-opening BSplayer. You can test :)

kimiraikkonen 10th November 2006 11:16 PM

I hope developers understood.


All times are GMT +1. The time now is 01:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20