Official BS.Player forums  

Go Back   Official BS.Player forums > Main forum > Bug Reports And Codecs

Bug Reports And Codecs Report BS.Player bugs here - help us to improve BS.Player even further.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 19th October 2006
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 231
Rep Power: 0
kimiraikkonen is an unknown quantity at this point
Default Bsplayer 2.11 - some bugs

I have to say 2 things, as i mentioned in this LINK, still i can't run bsplayer when my sound card is disabled. WMP9 or other players runs videos well although sound-card is disabled for a sound-having video.

Secondly, after finishing a watching a video with Bsplayer (2.11 also still have this bug), if i run another video file by clicking "Open-eject button" without closing Bsplayer, the video informations are shown incorrect. (For example, the FPS value is shown as the previous movie's.)

You can see, for example the shown 15 FPS value is incorrect, because i opened this video without closing Bsplayer, this 15 FPS value belongs to previous movie...
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 19th October 2006
Moderator
BS.Player Master
 
Join Date: Nov 2003
Location: Italy
Posts: 3,037
Rep Power: 23
Tizio will become famous soon enough
Default Re: Bsplayer 2.11 - some bugs

Quote:
Originally Posted by kimiraikkonen
I have to say 2 things, as i mentioned in this LINK, still i can't run bsplayer when my sound card is disabled. WMP9 or other players runs videos well although sound-card is disabled for a sound-having video.

Secondly, after finishing a watching a video with Bsplayer (2.11 also still have this bug), if i run another video file by clicking "Open-eject button" without closing Bsplayer, the video informations are shown incorrect. (For example, the FPS value is shown as the previous movie's.)

You can see, for example the shown 15 FPS value is incorrect, because i opened this video without closing Bsplayer, this 15 FPS value belongs to previous movie...
In the past I had problems in playing a movie without audio track (the video was choppy). I think that BS.Player tries to find an audio stream to syncronize the video with audio, but when it doesn't find the audio stream (not-returned by the device you disabled??? :? ) the problem occours..
(or maybe it's a codec issue, I don't know..)

For the other issue I'll investigate on it ;)
__________________
BSP SkinMaker (v1.07) the one and only Skin Editor for BSplayer
BSP Definitions Manager (v1.02)
BS.Player's FAQ (by BSPeter) | Italian language file (v2.57 build 1051)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 26th October 2006
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 231
Rep Power: 0
kimiraikkonen is an unknown quantity at this point
Default

About my FPS bug, i want to clarify:

Think that you opened a video which is really 25 FPS, THEN if you open another video upon the existing video WITHOUT closing BSPlayer, the new video's FPS value is displayed WRONG.

In picutre you will see the video FPS is shown as 25 FPS, but in fact it's 15 FPS. BSPlayer showed FPS as 25 BECAUSE i opened newer video upon an existing video without re-opening BSplayer. You can test :)
Attached Images
File Type: jpg video_fps_bug_131.jpg (4.6 KB, 1435 views)
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 10th November 2006
Senior Member
BS.Player Power User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 231
Rep Power: 0
kimiraikkonen is an unknown quantity at this point
Default

I hope developers understood.
__________________
"Iceman" will never be melted...
Reply With Quote
Reply

Tags
211

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules


All times are GMT +1. The time now is 08:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
Ad Management plugin by RedTyger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20